Sagene Avis

Fra neste uke:

Stenger holdeplassen

Sandakerveien oppgraderes. Foto: Sporveien

– Holdeplassen vil være stengt noen uker frem i tid, frem til den oppgraderte Sandaker senter holdeplass kan tas i bruk, ifølge Sporveien.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SANDAKER: Sporveiens oppgradering av Sandakerveien skrider frem. Grefsenveien nedre-prosjektet i Trikkeprogrammet er i rute og nå går arbeidet over i ny fase, ifølge Sporveien, som nå varsler om nattearbeid i Sandakerveien:

– Fredag 8. oktober blir det nattarbeid for å asfaltere og fjerne enkeltsporet til trikken. Det blir trikk på begge trikkespor gjennom helgen. Mandag 11. oktober blir det forberedende arbeider frem til klokken 23.00. Det settes inn buss for trikk fra klokken 20.00 og ut driftsdøgnet, i følge pressekontakt Tone S. Tuhus i Sporveien.

Stenger holdeplassen

Tirsdag 12. oktober blir det igjen nattearbeid, for å flytte enkeltsporet til trikken og oppstart ny byggefase:

– I den kommende byggefasen vil Sandaker senter holdeplass være stengt fra tirsdag 12. oktober. Holdeplassen vil være stengt noen uker frem i tid, frem til den oppgraderte Sandaker senter holdeplass kan tas i bruk. Plasseringen av holdeplassen vil som før være utenfor Sandaker senter. I perioden hvor Sandaker senter holdeplass holdes stengt, vil nærmeste trikkeholdeplasser være Grefsenveien og Torshov.

Planlagt ferdig i desember

Sporveien sier at de er bevisst på å holde antall netter med nattarbeid til et minimum, og forsøker etter beste evne å ta hensyn til beboere i området – blant annet ved å unngå å arbeide i innsovningsperioden mellom klokken 23.00 og 01.00:


– De fleste arbeider legges til dagtid og på hverdager, men enkelte ganger må nødvendige oppgaver utføres når trikken er ute av drift. Vi vil takke alle beboere og næringsdrivende i området for forståelsen gjennom anleggsperioden, og vi håper alle vil synes at resultatet blir bra til slutt. Grefsenveien nedre-prosjektet er som helhet planlagt ferdigstilt i desember 2021.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...