ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Stjal 22 sekker med doruller fra skoleelevene

Denne traileren kom med doruller til Bjølsen skole mandag. Doruller elevene hadde solgt på forhånd. Foto: PRIVAT

Et utrolig frekt tyveri fra Bjølsen-elever – som endte med biljakt etter tyvene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2018 kl 22:13

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: Det er en av skolemødrene som forteller historien, som skjedde tidligere mandag, til lokalavisa. Det er snakk om en utrolig dorullhistorie fra mandag.

9. klassingene ved Bjølsen skole har forhåndssolgt doruller til inntekt for Berlin-tur. Da dorullene kom med trailer til skolen mandag ettermiddag, sto det også en hvit varebil ved skoleområdet.

– En voksen person gikk bort til utleveringen og sa han skulle hente for en gutt på trinnet, navnet han brukte er også navnet til en på trinnet. Så tok han med seg dorullene og forsvant. Etterhvert forsto vi jo hva som var skjedd, og i tillegg så var det også en annen voksen som kom og skulle hente doruller for en Henning. Men på trinnet går det ingen Henning, så den gikk vi ikke på, forteller moren.

Frekt dorulltyveri fra Bjølsen-elever, mandag. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Og som legger til at trailersjåføren som kom med alle dorullene, hadde hørt om lignende tilfeller tidligere.

ANNONSE

Biljakt

Den utrolige dorullhistorien fortsetter. For da moren, sammen med far, skulle kjøre avgårde med dorullene de hadde hentet på vegne av sitt barn, så oppdaget de den hvite varebilen utenfor storkiosken i Bergensgata.

– Vi stoppet og fikk kontakt med noen andre foreldre om saken. Det endte med at to av de andre fedrene fulgte etter den hvite varebilen, som dro opp på fortauet i Bergensgata. Det kunne jo endt helt forferdelig, dette var da i 19.30-tiden i kveld. Vi ringte også politiet, men de kom ikke med en gang.

Hvordan fikk de vite om utleveringen?

Etterhvert ga dorulltyven opp, stoppet bilen og ga 17 av 22 sekker tilbake til skolefaren som hadde hengt på lengst. Fem sekker var allerede borte.

– Så ekstremt nedrig å stjele fra elevene på denne måten! Og hvordan fikk de vite om utleveringen? Det meste av kommunikasjonen har jo skjedd i lukkede facebookgrupper. Vi forteller også denne historien nå - for å advare andre om lignende frekke tyver.

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE