Sagene Avis

Stjerner i striper sikret A-sluttspill etter bare to kamper

Sagene IF-gutter 13 år har samlet seks poeng på to kamper, og er sikret A-sluttspill. Fra venstre bakerst: Morten, Elias, Isaac, Gustav, Saed og Christian. I midten fra venstre: Martin, Khalid, Simon, Hussein, Sebastian U, Sebastian H., og Leo. Keepere foran fra venstre er Even og Hugo. Foto: SAGENE GUTTER 13 ÅR

Sagene-gutta klinket til igjen, og vant komfortabelt andre kampen i Norway Cup.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2019 kl 22:14

SAGENE: Andre kamp i Norway Cup 2019 for Sagene gutter 13 år, eneste laget med fra Sagene If, og som lokalavisa følger tett på under cupen.

Etter seier 7-5 over Øyestad IF i første kampen søndag, var gutta igjen klare mandag, mot Haugar. Og Sagene-gutta innfridde igjen, og vant hele 4-0 mot Haugar. Igjen god kampkjemi, og også mange som møtte opp for å følge gutta i den andre kampen.

Tidlig scoring

Sagene IF scoret tidlig, første rett etter kampstart, ved Gustav. Simon sørget for 2-0, Isaac satt 3-0, før Christian sikret 4-0. Det ble også sluttresultatet.

Forsvaret virket veldig godt forberedt, og sto i mot angrepene fra Haugar.

En flott kamp på sletta i dag, mellom Sagene If og Haugar. Foto: MAGAN YUSUF

Vann er viktig

- Dette har vært veldig gøy så langt, sier Said og Elias til lokalavisa, men de merker godt at det er veldig varmt:

- Det viktigste å ha her er vann. Uten vann er det nyttesløst. Vi er klare for ny kamp i morgen, og vi har håpet om å vinne den kampen også.

Said og Elias på Sagene gutter 13 år-laget kan være fornøyde med å allerede etter to kamper å ha sikret A-sluttspill i Norway Cup 2019. Men vann var viktig å fylle på, også i dag. Foto: MAGAN YUSUF

Bonus med Ekeberg

Denne kampen var et stort drag fra forrige kamp, mot Øyestad. Spillerne fra begge lagene så ut til å ha det gøy på banen. Og det å spille på Ekeberg så nok Sagene-gutta frem til, det var en bonus - dagen før var kampen på Furuset. Kampen gikk også live på nett i regi av Norway Cup.


Stjerner i striper vant sin andre kamp i Norway Cup, mandag, 4-0 mot Haugar. Foto: MAGAN YUSUF

- Fin oppkjøring

- Gutta har tatt bra overgangen fra kunstgress til gress. Målet for cupen er å delta, ha det gøy og samtidig få en fin oppkjøring til sesongen. Laget skal ha en hyggelig og positiv opplevelse fra cupen, og gode minner. Gutta har spilt bra så langt, og gjort en god innsats. Defensivt har de også gjort jobben, forteller trenerteamet, Mikael Utsi, Nima Backi og Thor Hæstad.

- Vi trenere storkoser oss her på Norway Cup sammen med spillerne, jeg tror vi er mer nervøs enn spillerne.

Trenerteamet til Sagene gutter 13 år, fra venstre Nima Backi, Thor Hæstad og Mikael Utsi. Foto: MAGAN YUSUF

Det er lett å se at spillere og trenere trives sammen, og det var en flott kamp som ble spilt på sletta i dag, mellom Sagene og Haugar. Så er det bare å glede seg til morgendagens kamp klokken 14.50 på Furuset, bane 3.


Sagene gutter 13 år er nå allerede sikret plass i A-sluttspillet, og tirsdag og i tredje kampen, blir det spilt om 1. eller 2. plassen i gruppa, de to første plassene i hver gruppe går videre til A-sluttspill.

Gran er motstander tirsdag, og de har også vunnet begge sine kamper.

LES OGSÅ: Måtte vente en time på dommeren!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...