ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Storo-kinoen åpner under nytt navn

Slik har SF tidligere presentert den nye kinoen. Nå er det klart at den får et annet navn. Illustrasjon: Hille Melbye Arkitekter

22. mars 2018 åpner SF Kino sitt 14-salers kinosenter med landets eneste IMAX på Storo. Men det blir under et annet navn.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: Kinosenteret vil bli markedsført under navnet ODEON Oslo, melder SF Kino i en pressemelding.

14 saler, og landets eneste IMAX-kino, bygges nå i Vitaminveien rett nedenfor Storo Storsenter.

I løpet av 2018 vil SF Kino AS øvrige avdelinger gjennomgå en oppdatering av profil og bli ODEON-kinoer. SF Kino har vært markedsført med varemerket i nesten 20 år i Norge. SF Kino ble etablert som et datterselskap av SF Bio AB i Sverige, hvor varemerket har en nærmere hundreårig tradisjon. Et varemerke som deles med distribusjons- og produksjonsselskapet SF Studios, et separat selskap som fortsatt eies av Bonnier AB.

ODEON ble etablert i England i 1930, og har blitt en av de best kjente merkevarene innen kinodrift i verden. I mars 2017 ble SF Kino AS kjøpt av ODEON Cinemas Group, som er en del av det Amerikanske kinoselskapet AMC Theaters.

– Historien vår som SF Kino er vi stolte av, men nå går vi inn i en ny æra, sier Ivar Halstvedt, administrerende direktør SF Kino AS.

ANNONSE

– Med åpningen av et toppmoderne kinosenter på Storo i Oslo, som har ambisjoner om å bli referansen for hvordan et moderne kinosenter kan være, så falt valget på å bruke vårt moderselskaps tradisjonsrike varemerke, ODEON, for vår norske kinovirksomhet. Vi ønsket en merkevareidentitet som er unik i Norge og som også har en sterk kinoarv som utrykker vår stolthet av våre kinoer, og vi havnet på ODEON som det åpenbare valg. I Norge har også kinoene en tradisjon med å hete stedets navn samt kino, så på folkemunne er nok mange av våre avdelinger kjent bare som f.eks. Lillestrøm Kino. Bytte av varemerke fra SF Kino til ODEON skjer i forbindelse med åpningen av ODEON Oslo den 22. mars og øvrige avdelinger vil gradvis bli oppgradert med ny profil i løpet av våren/sommeren 2018, sier Halstvedt.

Torsdag la ODEON ut denne videoen på Facebook, der folk i Oslo får teste kinostolene de skal ha i den nye kinoen på Storo:

LES OGSÅ: Opplever salgstørke for leilighetene som bygges samme sted som kinoen: Vil heller leie ut disse leilighetene

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE