Sagene Avis

Stort sommerprogram:

Dette kan du gjøre i bydelen i sommer!

Det er mye å finne på i bydelen i sommer! Her finner du et rikt program for barn og unge. Deichman og BUA går sammen også i år, om å låne ut bøker og leker i parken. I fjor var det Sabrin Jama, Samiya Mohamed og Jacob Gjørva som sørget for moro i parken. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Mange blir nok hjemme i sommer også, men det er ingen grunn til å kjede seg! Bydel Sagene har satt sammen et stort program med aktiviteter for barn og ungdom gjennom hele sommeren.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2021 kl 23:29

BYDEL SAGENE: Fra denne uka og ut uke 32, er det mye spennende å finne på for barn og ungdom i bydel Sagene!

Man kan være med på mange forskjellige idretter i de ulike foreningene våre, hva med for eksempel å bli med på Sagene IFs Stjernesommer på Voldsløkka og i Bjølsenhallen?

Eller kanskje det heller frister med dyrking i takhagen, låne diverse leker og utstyr i parken, være med på dansing eller fikse sykkelen i Torshovdalen?

Les mer om dette og mye mer i Bydel Sagenes sommerprogram. Noe krever påmelding og noe kan man slenge seg med på. De fleste tilbudene er gratis.

– Det har vært vanskelig å planlegge noe utendørs i år, på grunn av restriksjonene. Vi avlyste Sagene sommerkonserter, som skulle vært på søndag. Vi har omdisponert midlene, men det er vanskelig å lage større arrangementer som samler folk. Vi har jobbet ekstra med smittevernet, sier kulturkonsulent i Bydel Sagene, Andreas Fætten, til Sagene Avis.


Sagene IF byr på Stjernesommer også i år. Her fra fjorårets aktiviteter i Bjølsenhallen. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Satser på nabolagsarrangementer

Programmet er ikke helt ferdig, det vil legges til noen flere arrangementer etter hvert. Det blir også pop up-arrangementer som du ikke finner i programmet, eller arrangementer som annonseres like før det skjer.

Bydelen prøver også å få til nabolagsarrangementer, slik som i fjor, helgen 13. til 15. august. Det er 20 borettslag som har meldt seg på.

– Det blir et høydepunkt, sier Fætten.

Bydel Sagene satser på å gjenta suksessen med nabolagskonserter i august. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)


– Et annet høydepunkt er at idretten viser seg fra sin beste side. De har gjort en god jobb med å skaffe midler. Nå er det begrenset hvor mange som kan være på fritidsklubbene, og dette er et veldig bra supplement!

Sirkus og bibliotek i parken

Fætten er veldig fornøyd med at bydelen har fått til sirkushelg 25. til 27. juni på Gråbeinsletta. Dette står foreløpig ikke i programmet, men det blir forestilling fredag klokken 17 og lørdag og søndag klokken 13 og 16.

– Dette er et tilbud som er mer «kom innom og se hva som skjer», sier Fætten.

Deichman Torshov og BUA samarbeider også i år om et tilbud på Haarklous plass. Her kan du lese mer om da ungdommene sørget for bøker og leker i parken i fjor sommer.


– Det er så bra at det er mulig å leie utstyr i parken! sier Fætten fornøyd.

Du finner hele sommerprogrammet her (ekstern link)

Deichman og BUA går sammen også i år, om å låne ut bøker og leker i parken. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...