ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Suksess fra morgen til kveld - flere tusen var innom

Hagefest: På Hjemmets Kolonihagers første hagefest anslår de at mellom 2.500- 3.000 besøkende var innom i løpet av dagen. Foto: HJEMMETS KOLONIHAGER

– Gjennomføringen av dagen gikk over all forventning, forteller Aud Reiersdal i Hjemmets Kolonihager.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Forrige helg arrangerte Hjemmets kolonihager hagefest. Festen gikk over alle forventninger.

– Vi har lurt på om det kanskje kommer 1000 personer innom i løpet av dagen. Det kommer jo veldig an på været. Men vi har mulighet til å flytte noe av programmet inn på forsamlingslokalet hvis det blir regn, sa Sylvi Arnesen, medlem av Hjemmets Kolonihager, i forkant av arrangementet.

Les mer om forventningene til hagefesten her.

Over all forventning

Og det var mange som tok turen til hagefesten i Bydel Sagene

– Sagene hagefest hadde en jevn strøm av besøkende hele dagen. Mange barnefamilier, men også voksne i alle aldre. Antall besøkende er antatt å være rundt 2500-3000 personer, forteller Aud Reiersdal, medlem av Hjemmets Kolonihager.

ANNONSE

Klokken 11.30 åpnet Bjølsen seniorkorps festen, deretter fulgte det åpningstale ved Marianne Engelstad, nestleder i Bydelsutvalget.

Aktivitetene og tilbudene første del av dagen var i hovedsak rettet mot de yngste, og utover dagen var det flere aktiviteter for både ungdom og voksne.

– Åpne hager og hytter var veldig populært. Generelt kan vi si at alle aktiviteter og tilbud var godt besøkt og vi fikk mange gode tilbakemeldinger. Vi traff målgruppa og mange ønsket at vi skal arrangere hagefest hvert år fremover.

– Gjennomføringen av dagen gikk over all forventning. Sagene hagefest 2017 var en suksess fra morgen til kveld, sier Reiersdal.

Sagene hagefest

Festen ble arrangert for første gang i år, etter ett år med planlegging og femten planleggingsdager. I fjor sommer begynte idèdrodlingen fordi Hjemmets Kolonihager ønsket at hagen skulle bli mer brukt av folk på Sagene, og ikke bare av de som eier en kolonihage der. Hva som skjer neste år vites ikke foreløpig.

ANNONSE

– Vi har ingen konkrete planer for neste år, men det jobbes med dette, sier Reiersdal.

LES OGSÅ:

Sagene bad- eierne skal ha dobbel pris for barnas svømmeundervisning

Dette er en av Norges største bordtennisklubber

Var verdens eldste olabil på Torshov?

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE