ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Enda et innbrudd på Torshov:

– Surt og trist

INNBRUDD: Tyvene var på ferde i Torshovdalen Aktivitetshus natt til søndag. Foto: Torshovdalen Aktivitetshus

Tyver tok seg inn i Torshovdalen Aktivitetshus i helgen. – Det er mye jobb for lite utbytte, sier en oppgitt leder av aktivitetshuset.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2020 kl 15:53

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOVDALEN: Det var et trist syn som møtte de ansatte i Torshovdalen Aktivitetshus mandag. Natt til søndag var det et innbrudd i huset.

Det ser ut som en kombinasjon av tyveri og hærverk, men heldigvis har tyven(e) lagt igjen mange spor til politiet, skriver de på Facebook.

Seksjonsleder ved Torshovdalen Aktivitetshus, Espen Lindholm Larsen, forteller Sagene Avis hva tyven/tyvene har tatt med seg.

– De kom seg gjennom et vindu, knuste noen ruter og fikk med seg en stasjonær Mac. De hadde også rukket å ta seg en tur på kjøkkenet og tok med seg en del mat. Det var ikke så store verdier som ble borte, men det er surt og trist at det skjer. Det er mye jobb for lite utbytte, sier han til lokalavisa.

Sagene Avis har tatt kontakt med Oslo politidistrikt, men har så langt ikke fått svar. Vi oppdaterer saken.

ANNONSE

Natt til lørdag ble det også gjort innbrudd i et kontorfellesskap på Torshov. Kontorfellesskapet i Lilleborggata har en bønn til den eller de som står bak innbruddet:

– Vær så snill, kom tilbake med tingene.

Les mer om innbruddet i denne saken:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE