Sagene Avis

Lokalprofilen:

Sykler de eldre dit de måtte ønske

SYKKELTAXI: Harald Øyen sykler de eldre dit de måtte ønske Foto: Kristin Tufte Haga

I fjor syklet Harald Øyen 177 turer med eldre som ønsket å komme seg ut. Nå gleder han seg til å få med kronprinsparet på tur.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 30.04.2018 kl 13:09

LOKALPROFILEN: Dette er en spalte der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere/-profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

I mars lagde bydelen en video av Øyen som frakter de eldre rundt omkring til forskjellige ærender. Den ble godt mottatt på Slottet og kronprinsparet skal være med Øyen på tur når de kommer på besøk til Bydel Sagene 14. mai.

– Hva opptar meg mest om dagen?

– Det er mye. Sykkeltaxi, den gir mange gleder og nå får vi besøk av kronprinsparet, det gleder jeg meg til! Og praktiske ting – jeg vil forandre førsteetasjen her vi bor: få tilbake trimrommet og snekkerverksted i kjelleren for oss og nærmiljøet. Vi skal få ny uteplass her, men på feil plass, vi vil ha den sammen med kaféen her. Ellers skal de gjøre mye med uteområdet, og det tror vi blir bra. Der har alle som bor her og i Sandaker Borettslag fått være med og planlegge.

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?


–Tur langs Akerselva og hjemme.

– Hva brakte deg til denne bydelen?

OBOS. Jeg kjøpte leilighet på Sandaker i 1975.

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

– Mat og fruen min.


– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?

– Få slutt på gjengs leie av kommunale boliger. Jeg syns det er stor skam at politikerne på fem år har tatt 1,9 milliarder fra kommunale leiligheter og inn i Oslo sitt budsjett. I mange av disse årene er det gjort lite med kommunale bygg. Nå har det løsnet litt, men ikke nok...

LES OGSÅ:

Harald Øyen (80) syklet 177 turer i fjor. I mai skal kronprinsparet sitte på.

Kronprinsparet besøker Bydel Sagene


Lokalprofilen: Hun fant en perle av et lite dukkehus

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...