Sagene Avis

Tar ungdommens behov på alvor

VIL HA UNGDOMSHUS: Jørgen Foss (Ap), Gry Bruland Larsen (SV) og Bjørn Bjørnsen (Rødt). Foto: Privat

Politikerne i Bydel Sagene tar bekymringene rundt behovet for tiltak rettet mot eldre ungdom alvorlig. De håper dette vil bli et godt tilbud som vil bidra til å skape trygghet.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.12.2018 kl 14:07

BJØLSEN: Etter møte i Kultur-, velferd-, oppvekst- og familiekomitéen i Bydel Sagene, tirsdag 4. desember, forteller politikerne om nytt ungdomshus i bydelen.

– Etter budsjettforliket mellom Ap, SV, Rødt og MDG settes det av midler til et ungdomshus i bydel Sagene, sier leder av komitéen, Gry Bruland Larsen (SV).

Tar bekymringene på alvor

– Vi tar på alvor de bekymringene som har kommet rundt behovet for tiltak som retter seg mot eldre ungdom i bydel Sagene, og har satt av 400.000 kroner til ungdomstiltak utover det direktøren har foreslått i sitt budsjettforslag, fortsetter Larsen.

Politikerne er kjent med at det pågår en dialog med eierne av Maridalsveien 176 om å kunne gjøre om dette til et ungdomshus i regi av Bydel Sagene.

– Det vil vi støtte opp under, sier leder av Sagene Arbeiderparti, og medlem av Kultur-, velferd-, oppvekst- og familiekomitéen, Jørgen Foss (Ap).

– Håper ungdommene får huset de sårt trenger

– Bydel Sagene skal være Oslos beste bydel å vokse opp i, fortsetter Foss entusiastisk.

Leder av Sagene Rødt, Bjørn Bjørnsen, støtter også tiltaket.

– Vi håper at dette tiltaket vil være med på å bidra til at eldre ungdom i bydelen får det huset de så sårt trenger og at vi skaper et nytt tilbud som vil bidra til å skape mer trygghet og gode tilbud til vår ungdom.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...