ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Tatoverer seg for de kreftsyke barna

KROPPSKUNST MOT BARNEKREFT: Denne aksjonsdagen har totalt samlet inn nesten 3 millioner kroner til Barnekreftforeningen. Foto: Memento Tattoo

Lørdag 16. februar kan du støtte en god sak samtidig som du får et fint og evigvarende motiv på kroppen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.02.2019 kl 20:16

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: For syvende år på rad samler tatoveringsstudioer over hele landet inn penger til Barnekreftforeningen gjennom sin innsamlingsaksjon «Kroppskunst mot barnekreft».

Lørdag 16. februar vier tatovørene en hel dags arbeid til saken og setter fokus på barn og ungdom med kreft i anledning Barnekreftdagen 15. februar.

30 tatoveringsstudioer bidrar

I år har over 30 tatoveringsstudioer fra ulike kanter av landet meldt seg på etter initiativ fra Kari Kjelskau, eier av tatoveringsstudioet Memento Tattoo på Sagene.

Hvert studio tatoverer små fastsatte motiv de selv har designet, for 500 kroner til inntekt for Barnekreftforeningen. Mange av studioene har vært med i flere år, og i år er det ti nye studioer som skal være med.

Hun forteller at arrangementet har fått overveldende respons.

ANNONSE

– Interessen fra kundene er utrolig denne dagen. Det er mange som vil være med på å bidra til å støtte Barnekreftforeningen. Noen ganger har interessen vært så stor at alle dessverre ikke har fått tatovering. Studioene som har vært med i flere år syns det er en morsom og givende dag, sier Kjelskau i en pressemelding.

INITIATIVTAKER: I år har 30 studioer fra ulike kanter av landet meldt seg på etter initiativ fra Kari Kjelskau, eier av tatoveringsstudioet
Memento Tattoo på Sagene. Foto: Memento Tattoo

Memento Tattoo har drop-in denne dagen. Studioet har tidligere år erfart at folk står i kø før de starter å tatovere, så det lønner seg å være tidlig ute. De deler ut kø-billetter og vil bruke ca. 20 minutter per kunde. Det er ikke nødvendig å vente i flere timer i studioet, man kan følge med på arrangementssiden hvilket kønummer de er på.

Samlet inn nesten 3 millioner kroner

– Studioene er svært nøye på å bruke farger som ikke inneholder kreftfremkallende stoffer, fortsetter Kjelskau, som har lang erfaring i bransjen.

Til sammen har studioene bidratt med nesten 3 millioner kroner til Barnekreftforeningen. De forteller at de er svært takknemlige overfor alle som deltar på Kroppskunst mot barnekreft, og at pengene er med på å gi barn og ungdom med kreft ulike tilbud for å mestre hverdagen både under og etter en tøff kreftbehandling.

ANNONSE

Lørdag 16. februar:

  • Du må ha fylt 18 år
  • 500 kroner pr tatovering
  • Ferdigtegnede motiv på ca 5x5 cm.
  • Maksimum to motiv pr person
  • Du kan betale med både kort og kontant
  • Du kan velge farger på motivene som blir lagt ut
  • De kan ikke gjøre store endringer på motivene

Se hvilke motiv du kan velge mellom hos Memento Tattoo denne dagen, på arrangementets Facebook-side

Hellspawn Custom Tattoo på Sagene deltar også på Kroppskunst mot barnekreft.

KROPPSKUNST MOT BARNEKREFT: Her fra en tidligere aksjonsdag hos Memento Tattoo. Foto: Memento Tattoo

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE