Sagene Avis

Torsdag starter bandyskolen

Torsdager frem mot jul er det gratis bandyskole for 1. - 5. klasseelever, på Voldsløkka. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Den nye isen er lagt, og den skal deles på. Torsdag starter bandyskolen, alle barn fra 1. - 5. klasse er invitert, og det koster ikke noe.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2017 kl 07:41

SAGENE: Det er Sagene IF som har driftsansvaret for Voldsløkka kunstisbane og Sagene IF bandy spiller også sine hjemmekamper her.

– Det foregår fortsatt byggeaktivitet rundt banen, vi ber brukere om å være forsiktige og følge skilting, oppfordrer klubben.

Gratis bandyskole

Allerede i morgen kveld, torsdag, er Sagene IF i gang med bandyskole.

– Sagene IF inviterer alle barn 1.- 5. klasse til bandyskole. Vi har bandyskole hver torsdag kl. 18.30. Vi starter opp 9. november, og siste gang er 21. desember. Skolen er gratis og du får låne utstyr av oss. Ingen påmelding, bare å komme. Ta på vanlige uteklær, møte opp i god tid, står det på klubbens egen hjemmeside.

Daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin, forteller at så langt har det vært spilt en bandykamp på banen, mandag denne uka, og ellers har det vært en og annen som har tatt turen for å teste isen.

Opplæring

– Vi driver opplæring av ansatte og frivillige i ismaskinkjøring hele uka, og vi venter også på en traktor fra kommunen før vi er helt klare fredag. BUA på Sagene Frivillighetssentral har blant annet skøyter til gratis utlån, så har man ikke skøyter så kan man ta kontakt der, oppfordrer Thiblin.

Åpningstider

Offisiell åpning av banen er fredag. Banen skal også brukes til organisert trening. Men er åpen for alle på følgende tider:

Mandager - torsdag klokken 10.00 - 15.30
Fredager klokken 10.00 - 22.00
Lørdager klokken 10.00 - 14.00
Søndager klokken 10.00 - 16.00

På kveldstid fredager og i helgene er banen delt i to, en halvdel til skøytegåing, den andre til spill med kølle og ball/ puck.


Skoler kan avtale med Sagene IF om å bruke isen på hverdager klokken 10.00 - 15.30, men da ønsker idrettslaget at det tas kontakt i forkant.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...