ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Torsdag starter bandyskolen

Torsdager frem mot jul er det gratis bandyskole for 1. - 5. klasseelever, på Voldsløkka. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Den nye isen er lagt, og den skal deles på. Torsdag starter bandyskolen, alle barn fra 1. - 5. klasse er invitert, og det koster ikke noe.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2017 kl 07:41

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Det er Sagene IF som har driftsansvaret for Voldsløkka kunstisbane og Sagene IF bandy spiller også sine hjemmekamper her.

– Det foregår fortsatt byggeaktivitet rundt banen, vi ber brukere om å være forsiktige og følge skilting, oppfordrer klubben.

Gratis bandyskole

Allerede i morgen kveld, torsdag, er Sagene IF i gang med bandyskole.

– Sagene IF inviterer alle barn 1.- 5. klasse til bandyskole. Vi har bandyskole hver torsdag kl. 18.30. Vi starter opp 9. november, og siste gang er 21. desember. Skolen er gratis og du får låne utstyr av oss. Ingen påmelding, bare å komme. Ta på vanlige uteklær, møte opp i god tid, står det på klubbens egen hjemmeside.

Daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin, forteller at så langt har det vært spilt en bandykamp på banen, mandag denne uka, og ellers har det vært en og annen som har tatt turen for å teste isen.

ANNONSE

Opplæring

– Vi driver opplæring av ansatte og frivillige i ismaskinkjøring hele uka, og vi venter også på en traktor fra kommunen før vi er helt klare fredag. BUA på Sagene Frivillighetssentral har blant annet skøyter til gratis utlån, så har man ikke skøyter så kan man ta kontakt der, oppfordrer Thiblin.

Åpningstider

Offisiell åpning av banen er fredag. Banen skal også brukes til organisert trening. Men er åpen for alle på følgende tider:

Mandager - torsdag klokken 10.00 - 15.30
Fredager klokken 10.00 - 22.00
Lørdager klokken 10.00 - 14.00
Søndager klokken 10.00 - 16.00

På kveldstid fredager og i helgene er banen delt i to, en halvdel til skøytegåing, den andre til spill med kølle og ball/ puck.

ANNONSE

Skoler kan avtale med Sagene IF om å bruke isen på hverdager klokken 10.00 - 15.30, men da ønsker idrettslaget at det tas kontakt i forkant.

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE