Sagene Avis

Torshov-barnehage blant de beste i landet

HURRA: Ragnas Hage scoret høyt i Utdanningsetatens brukerundersøkelse Foto: Janina Lauritsen

I Utdanningsdirektoratets brukerundersøkelse var det 203 barnehager som fikk 4,9 eller 5 poeng. Kun én barnehage fra Bydel Sagene ble med på lista.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2018 kl 19:47

TORSHOV: Ragnas Hage fikk den samlede poengsummen på 4,9 av fem mulige i brukerundersøkelsen.

Du kan lese mer om undersøkelsen og se resultatene på barnehage.no.

- Dette er kjempestas, 4,9 er superbra. Det vitner om fornøyde foreldre, sier styrer av Ragnas Hage, Linda D. Fraurud.

- Jeg var faktisk ikke klar over at vi var den eneste fra Sagene med toppresultater før du ringte og sa ifra.

Ragnas Hage fikk sine egne resultater i november, og det var gledelig lesning. I tillegg til den totale scoren på 4,9, fikk de 4,7 på ute- og innemiljø, 4,9 på barnas trivsel, 4,7 på info og 4,8 på barnets utvikling. 93 prosent av foreldrene svarte på undersøkelsen.


- Vi har scoret det samme i flere år, det er en bekreftelse på at vi gjør en god jobb.

GODT UTEMILJØ: Barnehagen fikk 4,7 poeng på ute- og innemiljø. De har sin egen akebakke og disse barna storkoste seg på vei ned! Foto: Janina Lauritsen

Den gode hverdagen

- Vi har en visjon om å skape den gode hverdagen. Er barna fornøyde, så er nok de voksne også fornøyde.

Barnehagestyreren tror personalet er mye av grunnen til at de gjør det så bra. De er stabile, dyktige folk og barnehagen har en pedagogandel på 53 prosent.

- Vi har et kjempestort fokus på lek og at barna skal få venner, men så plotter vi aktiviteter og opplevelser inn i det. Vi har egen skiskole, fokus på natur og nærmiljø, vi klekker kyllinger og vi er med på Elvelangs hvert år - det er veldig stas, det får vi mye ros for.


- Vi har også egne aktivitetsdager som «polardagen», «den store grønnsaksspise-dagen» og «bjørkesprettdagen.» Dette er ting som er spesielt for vår barnehage.

- Den gode hverdagen handler også om at barna skal ha det trygt og godt. Og at de kan ha et sted å være hvor de kan utvikle seg og leke - ha det bra, rett og slett.

Ragnas Hage eies av den ideelle organisasjonen Stiftelsen Ragna Ringdals dagsenter, og ligger øverst på Torshov. De åpnet i 2007 og har seks avdelinger med til sammen 114 barn og 31 ansatte.

LES OGSÅ: – Foreldreundersøkelsen viser at vi har gode barnehager. Men det betyr ikke at vi skal slå oss til ro med det

LEK OG MORO: Barnehagen har stort fokus på lek og moro! Her leker barna med bokstavspill. Foto: Janina Lauritsen

Fakta om undersøkelsen

Det var totalt 2661 barnehager (1473 private og 1187 kommunale) fra 280 kommuner som deltok i undersøkelsen. Totalt har 105.984 foreldre svart. Undersøkelsen ble foretatt i november i fjor og av disse fikk 203 barnehager 4,9 eller fem poeng.

Det er barnehagen selv som inviterer foreldre til å delta. Det sendes ut én invitasjon per barn.

«I og med at undersøkelsen er frivillig for barnehagen er den ikke nødvendigvis representativ. Resultatene på lokalt nivå må derfor tolkes med varsomhet. Tallene på nasjonalt nivå er relativt robuste i og med at det er så mange foreldre som har deltatt i undersøkelsen. Over halvparten av foreldre med barn i barnehage har blitt invitert til å delta i undersøkelsen,» skriver Utdanningsdirektoratet på sine nettsider.

LES OGSÅ:


- Flere millioner ekstra til barnehager

Her kommer de nye barnehagene i Nordre Aker og Sagene

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...