Sagene Avis
Seksjonsheader

Har vi kanskje blitt litt snillere:

«Trenger du hjelp til å bære?»

Maria Nathalie Thomas opplevde en hyggelig gest fra en fremmed etter juleshopping. Foto: Privat / Karl A. Kjelstrup

KOMMENTAR: – Hva er det som skjer? Uansett hva det er, liker jeg utviklingen!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

For kort tid siden fortalte journalist Janina Lauritsen om damen som svingte inn til høyre, og lurte på om Janina skulle langt med de mange bæreposene. Her er nok en glad førjulshistorie, fra Maria:

I går var det min tur. Julehandel på sitt verste. Etter en hel dag på «tokt» - julehandeltokt - slepte jeg meg hjem.

Høye støvletter, varm genser, skjerf, hansker og tykk vinterjakke. Skulderveske som irriterende skled ned fra skulderen hele tiden og hendene fulle av tunge bæreposer. Bæreposer som er stikk i strid med mitt miljøsyn.

Legg til en vond kneskade og glatt vinterføre.

Der gikk jeg nedover veien ved Storo, og jeg var kjempesliten.


Bak meg hørte jeg plutselig «Trenger du hjelp til å bære?». En helt ukjent, snill og hjelpsom mann - helt ut av intet - tilbyr seg å bære posene for meg!

Hva er det som skjer? Uansett hva det er, liker jeg utviklingen. Håper dette er smittsomt! Julehandel er ikke for pyser, men det hjelper når man får uventet støtte!

Jeg fikk stotret frem et tusen hjertelig takk til den ukjente. Nå var det slik at jeg nesten var hjemme ved leiligheten, så min ukjente venn slapp å hjelpe meg med julelasten. Likevel vil jeg takke både ham og alle andre flotte, gode mennesker der ute.

La det gå sport i å være et godt medmenneske, og la oss fortsette med det etter julen også. Håper så mange som mulig hiver seg på det som jeg håper er en trend som har kommet for å bli.

God jul til alle sammen!


Maria Nathalie Thomas

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...