ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Lite aktivitet i år, men Grethe ser fremover:

– Treschows gate 2 består!

GLEDER SEG TIL ÅPNING: Daglig leder ved Sagene Seniorsenter, Grethe Skarpnes, gleder seg til å se igjen alle de kjente fjesene på seniorsenteret. Foto: Janina Lauritsen

Det har vært lite aktivitet på Sagene Seniorsenter i år. Daglig leder, Grethe Skarpnes, gleder seg til å se igjen alle de kjente fjesene, og hun satser på at senteret er i full drift igjen til høsten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2021 kl 16:45

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SANDAKER: Det er nok mange i bydelen som savner å stikke innom Sagene Seniorsenter for en kaffekopp med den kjente gjengen, håndarbeidsgruppa, de ulike treningsgruppene eller andre sosiale arrangementer.

De frivillige og senterets sjåfører er fortsatt ute for å levere rundt 100 middager daglig, men kafeteriaen på huset har vært stengt siden 2. mars.

Daglig leder Grethe Skarpnes savner å se alle brukerne, men begynner å få et håp for å kunne åpne igjen snart.

– Vi har hatt lite aktivitet her i 2021. Jeg håper vi kan åpne noe snart. Vi tenker en gradvis gjenåpning, i første omgang for dem som bor på huset. Så får vi høre hva Raymond (byrådsleder Johansen, journ.anm.) sier om når vi kan åpne mer opp for alle. Det blir spennende å se, sier hun til Sagene Avis.

Før pandemien møttes håndarbeidsgruppa et par ganger i uka. Her er Kari Tellefsen, Helene Hystad, Chikako Ohta og kultur- og miljøarbeider Lene Stoltz Hervik ved en tidligere anledning. Foto: Janina Lauritsen (arkivfo

ANNONSE

Planlegger normal drift fra høsten

Skarpnes sier nedstengningen gjør noe med både beboerne i Treschows hus og de hun vet pleier å bruke seniorsenteret. Derfor ringer de, sammen med Sagene Frivilligsentral, rundt til bydelens beboere over 75 år.

– Vi spør hvordan det går med dem og om de trenger hjelp med noe - da sender vi det i så fall videre til hjemmetjenesten. Mange sier de har det kjedelig. Det hører vi også av de som er innom for å bruke senterets frisør og fotpleie - de har jo åpent. Men de savner aktivitetene og møteplassen. Det gjør vi ansatte også, vi savner å se folka vi var vant med å se.

Det vil snart bli litt liv på senteret igjen, vel å merke kun for beboerne.

– Nå planlegger vi arrangement 12. mai. Da kommer Sagene Skoles Musikkorps for å spille utenfor, og på 17. mai kommer vi til å ha kafé for beboerne med TV på storskjerm.

ANNONSE

Nå ser Skarpnes og de andre frem til høsten. Da håper hun pandemien tillater normal drift.

– Vi planlegger at høsten blir oppstart på alle aktivitetene vi hadde tidligere! sier hun til Sagene Avis.

Det blir forhåpentligvis ikke lenge til man kan ta en kaffekopp med den kjente gjengen på seniorsenteret. Her fra en tidligere anledning. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE