Sagene Avis

Tuva og Kjersti skal fange de store temaene i hverdagslige skildringer

KONSERT OG UTSTILLING: Artist Tuva Senum og illustratør Kjersti Synneva Moen inviterer til kombinert konsert og utstilling. Foto: Privat

Både humor og melankoli, latter og gråt ønskes velkommen når en sanger og en illustratør lager en kombinert konsert og kunstutstilling.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: - Noen maler bilder med ord, noen maler bilder med toner og noen maler rett og slett bilder med maling. «Skru på lyset (så jeg kan se fargene i alt det grå)» er et møte mellom to utøvere som begge er opptatt av historiefortelling, ettertenksomhet og godt håndverk, skriver artist Tuva Senum og illustratør Kjersti Synneva Moen i en pressemelding.

«Skru på lyset» er både en konsert og en kunstutstilling, og arrangeres på The Booth Café (Skaperverket) på Sagene 22. mai.

Gjennom Senums sanger og Moens illustrasjoner skapes et univers hvor de store temaene fanges i hverdagslige skildringer.
Både humor og melankoli, latter og gråt ønskes velkommen. Vi er jo tross alt bare mennesker, står det videre i pressemeldingen.

Senum er en artist som trives best i vise-pop-landskapet, og musikken har gjerne en fot i det tradisjonelle, og en fot i det utforskende. Hennes hovedfokus er å skrive treffende og ærlige tekster der formidlingstrang og et hjerte for språk kan få utløp. Sangene beveger seg ofte rundt konkrete og evig aktuelle temaer som hjemlengsel, usikkerhet, utålmodighet og andre følelser man kan gå rundt og kjenne på som et lite menneske i en stor by.

Det viktigste for Moen er historiefortelling. Gjennom bildene forsøker hun å fange noe håndfast; et menneske, en følelse, en stemning, et sted, en relasjon. Hun leter etter det store i det små og etter det som er poetisk og humoristisk.


Dørene åpner klokken 17.00 og det er da mulig for publikum å titte litt på kunst, drikke en kopp kaffe eller kjøpe seg en tacobowl fra The Booths kjøkken før konserten begynner klokken 19.00. Utstillingen vil bli stående til 22. juni.

Foto: Privat


Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...