Sagene Avis

TV-aksjonen på søndag: - Jeg skal! Skal du?

Bydelsutvalgsleder i Bydel Sagene er klar for innsats i TV-aksjonen. Foto: SAGENE AVIS

KOMMENTAR: - Selv om vi har egne problemer og utfordringer, betyr ikke det at vi ikke også kan hjelpe andre som har enda større utfordringer.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2017 kl 10:37

Søndag er det klart for den årlige TV-aksjonen. 100.000 frivillige skal banke på dører og samle inn penger.

TV-aksjonen 2017 går til Unicefs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.

LES OGSÅ: Marit trenger flere bøssebærere på søndag.

I verden i dag raser det flere kriger, og mange områder er rammet av konflikter. De som
rammest hardest av krig og konflikter er barn.

Mange blir stående uten skolegang, noe som medfører en vanskeligere fremtid. Unicef jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.


Selv om vi i Norge og i Bydel Sagene har egne problemer og utfordringer, betyr ikke det at vi ikke også kan hjelpe andre som har enda større utfordringer.

Vi må vise solidaritet med de barna som er ofre for krig og konflikter. Klarer vi å gi barna et håp gjennom skolegang, vil ikke bare deres framtid bli bedre men også vår. En verden der flere har utsikt til en bedre framtid - er en bedre verden.

På søndag kan også du være med på årets viktigste tur og jeg oppfordrer alle til å bidra med noen timer slik at barn kan få et håp for framtida. Jeg skal gå og håper å se mange andre rundt i Bydel Sagene.

Har du ikke mulighet til å være bøssebærer håper jeg at du du vil ta godt imot meg eller en av de andre bøssebærerne på søndag.

Helge Stoltenberg (Ap)
BU-leder bydel Sagene


LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...