ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

TV-aksjonen på søndag: - Jeg skal! Skal du?

Bydelsutvalgsleder i Bydel Sagene er klar for innsats i TV-aksjonen. Foto: SAGENE AVIS

KOMMENTAR: - Selv om vi har egne problemer og utfordringer, betyr ikke det at vi ikke også kan hjelpe andre som har enda større utfordringer.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2017 kl 10:37

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Søndag er det klart for den årlige TV-aksjonen. 100.000 frivillige skal banke på dører og samle inn penger.

TV-aksjonen 2017 går til Unicefs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.

LES OGSÅ: Marit trenger flere bøssebærere på søndag.

I verden i dag raser det flere kriger, og mange områder er rammet av konflikter. De som
rammest hardest av krig og konflikter er barn.

Mange blir stående uten skolegang, noe som medfører en vanskeligere fremtid. Unicef jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

ANNONSE

Selv om vi i Norge og i Bydel Sagene har egne problemer og utfordringer, betyr ikke det at vi ikke også kan hjelpe andre som har enda større utfordringer.

Vi må vise solidaritet med de barna som er ofre for krig og konflikter. Klarer vi å gi barna et håp gjennom skolegang, vil ikke bare deres framtid bli bedre men også vår. En verden der flere har utsikt til en bedre framtid - er en bedre verden.

På søndag kan også du være med på årets viktigste tur og jeg oppfordrer alle til å bidra med noen timer slik at barn kan få et håp for framtida. Jeg skal gå og håper å se mange andre rundt i Bydel Sagene.

Har du ikke mulighet til å være bøssebærer håper jeg at du du vil ta godt imot meg eller en av de andre bøssebærerne på søndag.

Helge Stoltenberg (Ap)
BU-leder bydel Sagene

ANNONSE

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE