Sagene Avis

Ungdommer skaper bråk

Foto: Arkivfoto

Politiet melder om amper stemning og en knust rute på trikken.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2020 kl 09:22

TORSHOV: Politiet melder følgende, kvart på ni søndag kveld:

Bråket skal ha vært spredt utover området mellom Cosmopolite og Lilleborg skole.

Operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt, forteller at politiet var i nærheten av Cosmopolite, grunnet et arrangement som ville tiltrekke seg en del ungdom, da bråket oppsto.

– Vi liker å være til stede ved slike arrangementer, som kan tiltrekke seg en del ungdommer. Til slutt ble det veldig mange ungdommer og amper stemning. Vi sendte flere patruljer og det ble meldt om kaotiske tilstander. En rute ble knust på en trikk som kjørte oppover Vogts gate, og trikkefører forlot trikken.


Det skal ikke være kjent hvorfor trikkefører forlot trikken, men Jøkling antar vedkommende kanskje ble skremt av hendelsen.

– Patruljene har dempet stemningen, og mange ungdommer er i ferd med å forlate området. Det er ikke avklart hvem som har knust ruta, men vi følger opp saken.

Jøkling presiserer at det ikke er klart om ungdommene som har skapt bråk har vært en del av arrangementet på Cosmopolite.

Politiet oppretter anmeldelse for skadeverk, og blir på stedet til de er sikre på at situasjonen ikke eskalerer igjen. Ingen personer skal så langt være skadd.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...