ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Sommerjobben er noe av det morsomste jeg har gjort!

Denne uka har 110 meldt seg på stjernesommer. Her ser du barna i aktivitet. Foto: Cognac Ngo

- Å lede dem på sommerjobben er noe av det morsomste jeg har gjort! Jeg har fått noen utrolig flinke ansatte, og de tar det veldig bra, sier Audun Vagleng hos Sagene IF.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: Sagene IF arrangerer nå Stjernesommer for andre år på rad. Da pandemien inntraff var det mange barn og unge i bydelen som fikk sine sommerplaner avlyst. Og da fikk idrettslaget den gode ideen om et treningstilbud i ferien.

I år er de enda mer rustet for Stjernesommer og de tilbyr en rekke aktiviteter, alt fra fotball til Harry Potter-sporten Rumpeldunk.

I år er en av de som jobber her 17 år gamle Siham Jama, som fikk tilbudet gjennom Bydel Sagenes sommerjobbprogram.

Siham forteller at arbeidsmiljøet hos Sagene IF er veldig fint.

– Det blir et fint og bra arbeidsmiljø fordi alle kjenner hverandre. De som kommer inn som nye blir fort kjent med de andre. I pausene pleier vi å spille kort og driver med litt andre ulike aktiviteter.

ANNONSE

Siham (17) er en av de som jobber hos Sagene IF denne sommeren. Foto: Cognac Ngo

Selv spiller Siham innebandy, men lærer bort ulike ting til barn i bydelen. På hver arbeidsgruppe er det alltid en person over 18 år. Hun sier selv at det beste med jobben er at hun kan møte ulike barn, og at aktivitetene varierer. Siham forteller at hun er blitt godt tatt imot, og at det er en fin jobb å ha, spesielt med tanke på at hun er ung og at det er fint å få arbeidserfaring.

Samtidig som vi intervjuet Siham fikk vi tatt en prat med lederen av sommerjobbene hos Sagene IF, Audun
Vagleng. Han er kjempefornøyd med ungdommenes innsats, og forklarer miljøet som positivt med glade og
engasjerte mennesker.

- Å lede dem på sommerjobben er noe av det morsomste jeg har gjort! Det er masse forskjellige aktiviteter, og det skjer ting hele tiden. Jeg har fått noen utrolig flinke ansatte, og de tar det veldig bra.

Stjernesommer gjelder ikke bare for barn i bydelen.

ANNONSE

– Denne uka har vi 110 påmeldt, og alle kan bli med. Vi ser elever fra skoler rundt i hele byen. Vi har tilbud helt fra 1. klasse på barneskolen til 3. klasse på videregående, men i forskjellige avdelinger, forteller Audun.

Audun Vagleng (31) leder ungdommene i Stjernesommer Foto: Cognac Ngo

Ungdommene i Bydel Sagenes sommerjobbprosjekt vil i sommer skrive artikler som publiseres i Sagene Avis. Du kan lese alle her

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE