ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Utelivsgigant stenger halvparten av sine utesteder etter nye koronatiltak

Nieu Bistro og Magneten Pub og Scene holder til på Soria Moria. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

NOHO Norway, som driver mange av de største utestedene i Oslo – også Grisen, Nieu Bistro og Magneten på Torshov – har bestemt seg for å stenge halvparten av stedene som følge av de nye koronatiltakene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2020 kl 15:23

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: – Rent økonomisk er det ikke verdt å holde åpent, sier administrerende direktør Karl-Henning Svendsen i NOHO Norway til Dagbladets økonomiutgave Børsen.

I vårt område driver NOHO restaurantene Grisen og Nieu Bistro, samt Magneten Pub og Scene på Torshov, i tillegg til Colonel Mustard på Alexander Kiellands plass

Selskapet driver også flere store utesteder i sentrum: Kulturhuset, Youngs, Eilefs Landhandleri, Oslo Camping, The Dubliner, Elsker, Prindsen Hage og The Whiskey Bar.

Mandag kunngjorde regjeringen at de strammer inn koronatiltakene ytterligere for å få bukt med smittesituasjonen i Norge, i tillegg innførte byrådet i Oslo nye strenge titak.

Blant annet blir det påbudt å bruke munnbind for gjester og ansatte på serveringssteder hvor man ikke sitter ved et bord. Det blir også forbudt å slippe inn gjester etter klokken 22.

ANNONSE

– Det heter også at du helst skal ha hjemmekontor, og at antall kontakter ikke bør overstige ti personer i sosiale sammenhenger gjennom ei uke. Med alle disse restriksjonene, vil du da gå ut, spør Svendsen.

Han sier at deres utesteder vil ha innskrenkede åpningstider i tiden framover. Enkelte dager vil ikke utestedene være åpne i det hele tatt, sier han.

– Vi har også konkludert med å stenge opp mot halvparten av stedene fullstendig, sier han.

Til Sagene Avis opplyser Svendsen at selskapet foreløpig ikke har tatt avgjørelsen om hvilke steder som vil bli stengt.

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE