ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Smitteutviklingen i bydelene:

Varierer mellom 0 og 21 siste døgn

Smitten i Oslo er fortsatt høy, men trenden er fallende, og i noen bydeler er det flere dager ikke registrert noe smitte de siste ukene. Foto: Jil Yngland / NTB

I bydel Sagene er det registrert 9 nye smittetilfeller siste døgn, men to ganger den siste uka har tallet vært null.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO / BYDEL SAGENE: Totalt er det påvist 134 positive koronatester i Oslo det siste døgnet. Det er 13 færre enn dagen før, men 83 flere enn søndag, og ni færre enn samme dag i forrige uke.

134 er likevel 14 over snittet den sist uka, og én lavere enn snittet de siste to ukene.

Antall registrerte smittetilfeller per dag i Oslo de siste 14 dagene. (Kilde: Oslo kommune)

De positive prøvene det siste døgnet fordeler seg ujevnt i bydelene. Mens bydel Bjerke har flest nye tilfeller med 21, er Nordre Aker den eneste bydelen uten et eneste nytt registrert covid-19-tilfelle det siste døgnet. I bydel Grünerløkka er det registrert 20 tilfeller, og bydel Frogner har 16 nye tilfeller det siste døgnet, omtrent det samme antallet bydelen har hatt de tre siste døgnene.

I bydel Sagene er tallet det siste døgnet ni. Men også her varierer det fra dag til dag. Den siste uken har det ikke blitt registrert noen nye smittetilfeller to dager – fredag og søndag i forrige uke.

ANNONSE

Antall registrerte smittede i bydel Sagene per dag de siste to ukene (Kilde: Oslo kommune)

Bydelen med det høyeste smittetrykket nå, Stovner med 507,3 smittede per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene, har registrert bare to nye tilfeller siste døgn. I

Bydel Nordre Aker har fortsatt det desidert laveste smittetrykket, med 92,1 per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene. Dette er den eneste bydelen som ligger under 100. Nærmest er Ullern med 112,8.

I bydel Sagene er smittetrykket 144,2, og dermed godt nede på den nedre halvdelen av oversikten oer Oslos 15 bydeler. Trenden har vært fallende her de siste to ukene, med 255,1 per 100.000 innbyggere for 14 dager siden.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE