Sagene Avis

Mer musikalkurs på samfunnshuset:

– Vi fikk blide og fornøyde barn hjem hver dag

Det blir et gjensyn med musikalkurs på samfunnshuset. Her er barna fra uke 26. Foto: Cecilie Sunde Lien

– Vi ble blåst av banen over hva de hadde lært seg å fremføre på én uke, sier en foresatt.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: – Hensikten med kurset er å gi deltakerne et godt faglig innhold samtidig som de føler seg ivaretatt i et trygt, stimulerende og sosialt miljø. Og selvsagt skal vi ha det mest mulig gøy, og hvis været tillater det er vi ute en time i løpet av dagen, sier instruktør og musikalartisten Rebekka Nerhovde.

I uke 33 arrangerer Nerhovde igjen sommerskole i Frysja-salen på Sagene Samfunnshus. Barn fra 7 til 12 år kan melde seg på!

Helt ny forestilling

– Vi kommer til å ha en helt ny forestilling, men fortsatt med nummer fra kjente musikaler. Det er åpent for alle nivåer, sier Nerhovde.

På kurset blir det fulle dager med teater, sang, dans og en aktivitetstime. Dagene varer fra klokken 09.30 til klokken 15.00.

– Vi avslutter uken med en liten forestilling med utdrag fra kjente musikalnummer. Venner og familie er velkommen til å se på.


Foto: Rebekka Nerhovde

Instruktør Nerhovde er utdannet fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo, og har jobbet som instruktør og utøvende kunstner i både inn- og utlandet. Hun har blant annet undervist på Jump Dansestudio i Bærum og jobbet som skuespiller og aktivitetsleder for Color Line.

– Enorm mestringsfølelse

– Jeg gleder meg stort til musikaluken. Dette både for å lære ut av egen kunnskap, men også for å kunne bli kjent med barna og få videreformidle gleden og magien med musikal som jeg selv verdsatte så høyt som barn, sier hun.

Sagene Avis besøkte musikalkurset den første uken de gjennomførte sommerskolen. Her kan du se videoklipp.

– Med musikalskolen fikk vi blide og fornøyde barn hjem hver dag. De hadde virkelig hatt det gøy, samtidig som både vi og barna gledet oss over den enorme mestringsfølelsen de fikk etter forestilling på slutten av uka. Vi ble blåst av banen over hva de hadde lært seg å fremføre på én uke, sier en foresatt fra sommerskolen i uke 26.


Det er begrensende plasser. For påmelding send en e-post til rebekkaneh@gmail.com, og les mer om priser på kursets Facebook-side

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...