Sagene Avis
Seksjonsheader

Vi føler 17. mai er en inkluderende dag

Rama Jama Foto: Janina Lauritsen

I år blir det en annerledes 17. mai, likevel føler vi 17. mai er en inkluderende dag, sier Rama Jama.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.05.2020 kl 10:23

Mange med innvandrerbakgrunn har bodd i Norge så lenge at de ser 17. mai som sin nasjonaldag også. Hjertet vårt banker for å markere 17.mai.

17. mai er frihet og demokrati. På 17. mai skal det være en rekke feiringer landet over, uansett. Barn, unge og barnefamilier er de viktigste gruppene.

Føler innvandrerbefolkningen seg inkludert i 17. mai-feiringen?

Vårt inntrykk er at det er en inkluderende dag.

Det som er best med 17. mai er at dagen i seg selv er så viktig og spesiell for alle som er i Norge, og måten Norge feirer 17. mai på er unik og enestående i verdenssammenheng. Barna er i sentrum, i stedet for militærparader – og dette gir et signal om hvordan samfunnet vil være.


17. mai gir en følelse av høytid som du deler med mange andre.

Det som er best i Norge er: Norge en liten nasjon i verdenssammenheng, men er deltagende aktør i fredsforhandlinger og tar mye ansvar i utvikling og bistand.

Dette landet har greid å sette søkelys på miljø og klimaspørsmål.

Vi har gledet oss til barnetoget og til borgertoget denne dagen. Vi er i samme båt.

I likhet med mange andre er vi stolte innflyttere, innvandrere og turister og hjertet vårt banker for å markere 17. mai på balkongen i år.


Vi ønsker dere alle en god 17. mai-feiring.

Gratulerer med dagen! Hurra, hurra, hurra for 17. mai!

Rama Jama

Rama Jama Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...