Sagene Avis

Musikalkurs på samfunnshuset:

– Vi har hatt det superdupert!

–Vi har hatt en kjempeflott uke! Fra venstre: Isabell (7), Sofia (10), Ida (7), Ruby (7), Leia (9), instruktør Rebekka og Dunia (11) Foto: Cecilie Sunde Lien

– Det har vært veldig gøy med musikalkurs. Dagene har bestått av dans, sang, kor, leking og yoga. Alle er ikke helt klare enda, men det blir vi til forestillingen, forteller instruktør Rebekka Nerhovde.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2020 kl 09:00

SAGENE: I Frysjasalen på Sagene samfunnshus har den musikalglade gjengen tilbrakt den første sommerferieuken. Sagene Avis fikk komme på musikalgruppens generalprøve.

Foto: Cecilie Sunde Lien

Hvordan har uken vært så langt og hva har dere gjort?

– Det har vært en tipp topp uke, sier Isabell.

– Det er skikkelig gøy å spille teater og drive med musikal. Vi har hatt mange morsomme leker, som "Kapteinen kommer". Også leker vi at jeg er Miss Hannigan, forteller Sofia.


Foto: Cecilie Sunde Lien

– Vi har også gått over gulvet. Da sier Rebekka hvordan vi skal gå over gulvet, men så kan vi gjøre et triks eller to på slutten, sier Ruby.

Alle jentene går på skoler i bydelen. Noen kjente hverandre fra før, men alle har blitt godt kjent i løpet av uken.

– Det eneste kjedelige er friminuttene og pausene. De er altfor lange, forklarer jentene.


Musikalgruppen har øvd inn tre sang- og dansenummer til forestillingen på fredag. Da kommer venner og familie for å se hva de har jobbet med. Forestillingen har musikk fra Annie og Grease.

Hvordan blir det å ha fremføre det dere har jobbet med?

– Jeg gruer meg litt til forestilingen, sier Isabell.

– Jeg bare gleder meg, sier Dunia.


– Jeg gruer meg ikke! Jeg har gjort det før, og det er kjempegøy, sier Ida.

Foto: Cecilie Sunde Lien

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...