ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Vi har lurt på om det kanskje kommer 1000 personer innom

Siste møte: Tirsdag kveld hadde festkomiteen sitt siste møte før det braker løs. Foto: HJEMMETS KOLONIHAGER

– Det første vi la til grunn, var at festen skulle være gratis. Alle skal få muligheten til å komme, sier Sylvi Arnesen, medlem av kolonihagene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: Førstkommende lørdag, 19. august, blir det hagefest i Hjemmets kolonihager fra klokken 12 til klokken 23.

– Det første vi la til grunn var at det skulle være gratis. Alle skal få muligheten til å komme, sier Sylvi Arnesen, medlem av Hjemmets Kolonihager.

Det var i fjor sommer idèdrodlingen begynte. Hjemmets Kolonihager ønsket at hagen skulle bli mer brukt av folk på Sagene, og ikke bare av de som eier en kolonihage der. Nå står det på arrangementets side på Facebook at 277 gjester kommer, og 1100 er interessert i å komme.

– Vi har lurt på om det kanskje kommer 1000 personer innom i løpet av dagen. Det kommer jo veldig an på været. Men vi har mulighet til å flytte noe av programmet inn på forsamlingslokalet hvis det blir regn, forteller Arnesen.

Åpne hager

På hagefesten får du oppleve alt fra åpne hager og hytter, fermenteringskurs og bygging av insektshotell, og teater-, dans- og musikkinnslag.

ANNONSE

– Underholdningen stiller opp frivillig. Vi har fått så mange henvendelser av grupper som ønsker å opptre fordi de synes opplegget vårt er bra. Dessverre har vi vært nødt til å si nei til flere fordi vi ikke har plass til alle, sier Arnesen.

På dagen er det også lagt opp til underholdningsinnslag for barn.

Elleve timer

I hele elleve timer er hagene oppe for publikum, og det forventes over 1000 besøkende. Det har tatt 15 planleggingsdager for festkomiteen før Sagene hagefest.

– Det kan hende vi på evalueringen ser oss nødt til å trekke arrangementet litt ned, hvis vi ser at vi har gapt over for mye. Men vi får se hvordan dagen går, avslutter Arnesen.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Forventer store nedbørsmengder- advarer mot bading, og ber folk sjekke sluk og kummer

Endelig eget bryggeri og øl

Her kommer det nye fartshumper og fartsgrenser

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE