Sagene Avis

Sagene IF:

– Vi har medlemmer med bakgrunn fra mer enn 100 ulike nasjoner

Stjerner i striper foran det nye klubbhuset på Voldsløkka. Foto: SAGENE IF

– Vi driver inkludering hver dag, sa nestleder i Sagene IF, og oppfordret lokalpolitikerne til å strekke seg enda litt lenger om sponsing av medlemsavgift for fattige familier.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2019 kl 08:45

SAGENE: Torsdag kveld var det igjen klart for lokalpolitisk bydelsutvalgsmøte i Bydel Sagene, i Sagene Samfunnshus.

I åpen halvtime fortalte Axel Grelland fra Sagene If, og nestleder i styret, fra hverdagen i Sagene IF:

– Idrettslaget ble stiftet i 1921, og vi liker å kalle oss stjerner i striper. Nå nærmer vi oss 2000 medlemmer. Idrettslaget er også en stor frivillig aktør, flere hundre unger er i aktivitet i regi av Sagene IF, hver dag. Jeg kommer nå fra Voldsløkka. Der var det blant annet i gang rundt 50 unger i farta fra Aktivitetsskolen, det var knøttebandykamp, og også fotballtrening for 05-gutter og 09-gutter, fortalte Grelland til lokalpolitikerne, før han fortsatte:

– Vi har medlemmer med bakgrunn fra mer enn 100 ulike nasjoner. Det vi driver med, er inkludering i praksis. Det som er relevant å vite litt mer om, er våre gratis idrettskoler og samarbeid med Aktivitetsskolen. Vi samarbeider med alle bydelens skoler, der vi tilbyr aktivitet og trening i AKS-tiden, som for eksempel skøyter og bandy på Voldsløkka.

Axel Grelland fra Sagene IF, troppet opp i bydelsutvalgsmøte i Bydel Sagene, torsdag kveld. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Oppfordring

Grelleland fortsatte:

– Vi bruker alle inntekter på å organisere idrettsaktiviteter for ungene. Vi er så heldige å bli støttet av Bydel Sagene med 150.00 kroner årlig i frivillige midler. Og også med 50.000 kroner i støtte til medlemsavgift til de som ikke har råd til å betale selv for barna sine. Men vi fikk inn søknader for sistnevnte som utgjør 120.000 kroner. Vi innvilget alle søknadene fra egne midler, sa Grelleland og oppfordret bydelen til å bevilge mer til støtte til medlemsavgift til Sagene IF til støtte for fattige familier som ønsker å delta.

I tillegg håpet Grelleland på at Sagene IF og Bydel Sagene kan ha en tett dialog i forbindelse med de store planene på Voldsløkka om nye skole og idrettshall - les mer her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...