Sagene Avis

– Vi har registrert at denne er savnet

SOMMERHYTTA: Denne ble tatt ned i forrige uke. Foto: Cecilie Sunde Lien (arkivfoto)

Sommerhytta ble fjernet i høstferien, og den er nok savnet av mange.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: Den fine og fargerike sommerhytta på Gråbeinsletta forsvant torsdag i høstferien, da flere ungdommer fra Bydel Sagenes jobbprosjekt demonterte og fjernet den.

Den ble åpnet i juni i år og har vært til glede for mange, både liten og stor. Etter at den ble borte har flere uttrykt sitt savn etter lekehytta, men gleden var dessverre ikke ment å vare.

– Sommerhytta på Sagene ble bygget med ekstra bevilgede midler øremerket sommeraktiviteter for barn og unge. Siden det var et midlertidig tiltak ble den nå fjernet i høstferien, sier kulturkonsulent Andreas Fætten til Sagene Avis.

Et pengespørsmål

Han kan foreløpig ikke si om sommerhytta vil dukke opp igjen i 2021.


– Vi vet ennå ikke hvilke budsjetter vi skal forholde oss til neste år, eller om det kommer ekstra midler til sommeraktiviteter også i 2021. Men vi har oppsummert at tiltaket ble godt brukt og satt pris på i nærmiljøet, og har også registrert at hytta er savnet. Så vi får håpe at vi får til noe liknende neste år!

Ungdommene arbeidet på Gråbeinsletta med bomiljøkonsolent Jarle Ryen. Foto: Julie Maria Grønningsæter (arkivfoto)

En hytte for dem som ikke har hytte

Planleggingen av hytta begynte etter påske, og utbyggingen startet i juni. Den ble designet og bygget av Espen Justdal.

– Jeg skulle egentlig ha et prosjekt på bydelsdagene, men siden det ikke ble noe av foreslo jeg et hyggelig prosjekt i parken. Planen er at den skal stå her og være en hytte for dem som ikke har en hytte å dra til. Den utstråler sommerglede, og alt vi liker å gjøre om sommeren, sa Justdal under åpningen 19. juni.

Fra venstre: Stella Holter, Fuyi Wong, Erfan Rezai og Ruben Erichsen. Foto: Julie Maria Grønningsæter (arkivfoto)

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...