ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Vi rigger til en liten scene, og gjør plass på gulvet hvis det trengs

Musikkrommet: Sofie Fliflet Sollie viser frem rommet hvor hun spiller inn egne sanger. Foto: MINA HAUGLI

Sier klubbleder om Åpen Scene i Trikkestallen. – Jeg opptrer i kveld for å øve meg til Ungdommens Kulturmønstring. Her er det trygt, lite og koselig stemning, forteller Sofie Fliflet Sollie.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2017 kl 09:11

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: På gamle Trikkestallen på Torshov, var det 20- 30 ungdommer under forrige "Åpen Scene", ti av de var på scenen.

Ung Media har åpent hus i Trikkestallen tirsdag- og torsdagskveldene for ungdommer i bydelen. En gang i måneden arrangerer også fritidsklubben Ung Media Åpen Scene.

Forrige torsdag var det god stemning da Sagene Avis var innom, og ungdommene viste frem sine talenter.

Hvem kan delta?

På Åpen Scene kan alle ungdommer i aldersgruppen til Ung Media, 13- 20 år, delta.

– Som oftest er det ungdommer som har vært på Ung Media noen ganger i åpningstiden fra før, og som kjenner publikummet litt bedre, forteller Gunhild Ramsay Kristoffersen, klubbleder i Ung Media.

ANNONSE

Talenter av alle slag

Terskelen for å delta under Åpen Scene skal være lav, og åpent for å vise frem ny musikk eller annet, i trygge omgivelser.

– I utgangspunktet kan en vise frem akkurat hva en har lyst til. Foreløpig er det mest musikkinnslag, men vi har hatt dans et par ganger, men også kunst og tekst. Vi rigger til en liten scene, og gjør plass på gulvet for andre ting hvis det trengs - vi har også prosjektor om noen vil vise film, forteller Kristoffersen videre.

Ungdommens Kulturmønstring

En av de som fikk prøve seg forrige uke var Sofie Fliflet Sollie. Hun ville blant annet øve på å stå på en scene foran publikum.

– Jeg vil opptre i kveld for å øve til UKM og bli bedre til å stå på scenen. Her er det trygt, lite og koselig stemning, forteller hun.

ANNONSE

Hvis man har lyst til å komme og se på, arrangerer Ung Media årlig et par åpne arrangementer. Sist gang var rett før jul på Sagene samfunnshus.

Ung Media

Ung Media er et gratis klubbhus for ungdommer i Bydel Sagene som er i aldergruppen 13-20 år. Fritidsklubben har i dag 68 medlemmer, og møter hver tirsdag og torsdag. På møtene serveres det gratis middag klokken 18.00, og det blir arrangert ulike fellesaktiviteter og undervisningstimer.

– Nå er det blant annet musikkundervisning og timer i foto og film. Det går også an å bruke kunstrommet eller danserommet på egen hånd hvis en ønsker. I tillegg har vi fellesaktiviteter som quiz, spill, singstar og lignende. Det er som oftest veldig god stemning her, avslutter Gunhild R. Kristoffersen, klubbleder i Ung Media.

Møt opp

Hvis man har lyst til å være med i Ung Media kan man møte opp i åpningstiden tirsdag eller torsdag mellom klokken 16- 21.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Sagene lunsjbar feirer tiårsjubileum
Dette biblioteket låner også ut frø
Oslo produserer ti tonn av "det sorte gullet"
Den utrolige historien om nøkkelsliperiet til Mysterud

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE