Sagene Avis

– Vi ser kanskje forskjellige ut, men vi har mye å lære hverandre

Rama gleder seg til søndag, og håper at du også kommer. Foto: SAGENE AVIS/PRIVAT

Sier Rama Jama, som igjen engasjerer seg i at folka skal bli kjent på tvers av kulturer og bakgrunn. – Alle er invitert til norsk kulturdag, det koster ingenting, inviterer hun.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2018 kl 20:49

TORSHOV: Søndag 18. mars ved Torshovdalen Aktivitetshus, skal det arrangeres norsk kulturdag.

– Vi holder på fra klokken 13.00 - 17.00. Det blir foredrag av Gro Røde, barnekoret fra Bjølsen skole skal synge, bandet Staahlull kommer, og Heidi Trettøy Simonsen synger med UngMedia, inviterer Rama Jama, som er spesielt opptatt av at ulike kulturer og bakgrunn skal bli bedre kjent med hverandre.

LES OGSÅ: Til lørdag - lavkost bokmarked, men med eget bokbad! Samler inn penger til skoleturen

Enda en fest

– Vi har jo sommerfesten vår, men nå utvider vi med denne norske kulturdagen også. Vi ser kanskje forskjellige ut, mange av oss. Men vi har mye å lære hverandre, og sikkert mye felles også.

Rama kan også fortelle om et enormt kakebord til søndag... Foto: SAGENE AVIS/PRIVAT

50 kaker

Mange er invitert, men det er plass til flere.

– Vi håper selvfølgelig at flest mulig kommer - små og store. Det blir mat også, blant annet gode sveler. Vi skal ihvertfall også ha 50 kaker på gang, hønsesuppe og så skal vi grille pølser ute, sier Rama, som gleder seg til søndag.

Arrangement er økonomisk støttet av organisasjonen Fellesskap og respekt, og Velferdsetaten.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...