Sagene Avis

– Vi skal spise så mange is vi bare klarer!

FEIRING: 1.-4. klasse på Nordpolen skole feiret med gode, gamle leker og is i skolegården, 15. mai. Her er klasse 2 B. Foto: Janina Lauritsen

– Når vi må gjøre ting annerledes i år, tenker jeg dette er en god erstatning, sier rektor Silje Nilsen om Nordpolen skoles feiring av nasjonaldagen. Og det er ingen tvil om at barna er enige i det!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2020 kl 15:59

NORDPOLEN SKOLE: 1. til 4. klasse på Nordpolen skole koste seg fredag med gode, gammeldagse leker og is i skolegården, til Nordpolen Skoles Musikkorps' flotte musikk.

Det blir en helt annen nasjonaldag i år, men det legger ingen demper på feiringen for disse barna i dag.

– Det er litt dumt å ikke få gå i tog, men det er gøy å leke! sier Ylva (8), Nora (8), Adanna (7) og Iben (8).

På 17. mai ser jentene frem til å spise mange is! Så mange de klarer, eller i hvert fall ti, og det blir også konkurranse hjemme om å spise flest!

Men selv om de vil savne barnetog i sentrum, eller sang og leker på skolen, syns ikke de det er så ille å feire 17. mai to dager på forskudd. De forteller ivrig om alt de skal gjøre, som sekkeløp, potetløp og kaste på boks.


Ylva (8), Nora (8), Adanna (7) og Iben (8) skal spise så mange is de klarer på 17. mai. Fredag tok de feiringen på skolen på forhånd. Foto: Janina Lauritsen

– En god erstatning

Emina, Hodan og Zainab i klasse 2 A syns det er helt topp med leking og kosetime på skolen i dag. Og de gleder seg ekstra mye til is og pølser på søndag. Ingen 17. mai uten det!

Emina, Hodan og Zainab i klasse 2 A. Foto: Janina Lauritsen

Skolen har sørget for is til alle barna og foreldrene har skaffet premier til lekene. Rektor Silje Nilsen syns dette er en vellykket feiring, tross alt.

– Ungene koser seg, de har pyntet seg og det er stor glede. Og jubel for isen og premier! De er med på leker de kjenner igjen fra tidligere 17. mai-feiringer. Når vi må gjøre ting annerledes i år, tenker jeg dette er en god erstatning. Og det er veldig fint at korpset stiller opp, det gjør det litt annerledes, sier Nilsen.

Se barna ha det gøy

Her kan du se bildeserie og video fra Nordpolen skoles feiring:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...