Sagene Avis

Vil bygge 100 nye leiligheter på denne tomta

Dagens Vitaminveien 6. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Thon Eiendom har flere boligplaner på Storo.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

STORO: Planområdet er på totalt nesten 10.000 kvadratmeter, og det planlegges i overkant av 100 nye leiligheter i Vitaminveien 6. I 2008 kjøpte Thon Eiendom tomta, av Citroën Norge AS.

Parkering for de nye leilighetene er tenkt under bakken.

«Forslagsstiller ønsker å legge til rette for en hensiktsmessig utvikling at Vitaminveien 6, der hensynet til eksisterende bygningsmasse vektlegges samtidig som det åpnes for en begynnende transformasjon av tomten i form av nye boliger og parkareal i den sørøstre delen,» står det i sakspapirene.

LES OGSÅ: Dette blir de nye tilbudene på Storo

Frem i tid

Lokalavisa har vært i kontakt med Thon Eiendom om prosjektet. I fjor ble det kjent at Thon Eiendom istedet for å prøve å selge de nye leilighetene som bygges i Vitaminveien 11, Storotunet, vil leie ut. Har et noe tregere boligmarked lagt noen demper på planene i Vitaminveien 6, selv om det er prosjekt som er litt frem i tid?

– Igangsettelse av dette prosjektet ligger frem i tid. Det vi nå arbeider med er en reguleringsplan, er den korte kommentaren til saken fra konserndirektør for eiendom i Thon-selskapet, Ole Hallerud.

Mangler info

Plan- og bygningsetaten har mottatt planforslag i saken:


– Vi mottok planforslaget 21. desember, og ga beskjed til forslagsstiller den 1. februar i år, at planforslaget var mangelfullt. Nå har vi gitt beskjed om at vi trenger flere opplysninger for å kunne behandle planforslaget og så legge det ut på offentlig ettersyn, forteller Atle Jan Larsen, senior kommunikasjonsrådgiver i Plan- og bygningsetaten.

HER KAN DU FØLGE SAKEN I SAKSINNSYN I PLAN- OG BYGNINGSETATEN

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...