Sagene Avis

Vil du ha ditt eget radioprogram eller podcast? Nå har du sjansen!

Lær å lage radio og podcast med RadiOrakel og Bydel Sagene. Foto: StockSnap (Illustrasjonsfoto)

RadiOrakel og Bydel Sagene inviterer til høstferiekurs for ungdom, med oppstart allerede tirsdag. «Skamløse jenter»-Amina Bile er med.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.10.2018 kl 15:46

TORSHOV: Kurset holdes på ungdomsklubben Ung Metro i Trikkestallen på Torshov, i samarbeid mellom Bydel Sagene og RadiOrakel.

Det beskrives slik:

«Det er et kurs for ungdom som har lyst til å uttrykke seg i samfunnet. Radio eller podcast er en veldig direkte og oppnåelig form for kommunikasjon, der man kommer tett på lytteren. Samtidig er det lydbaserte mediet veldig inklusivt.»

Det er fortsatt mange ledige plasser på kurset, og Gunhild Ramsay Kristoffersen, vikarierende seksjonsleder for Ung Media og ungMetro i Bydel Sagene, oppfordrer ungdom i bydelen til å bli med. Påmelding kan skje til redaktor@radiorakel.no

Kurset starter tirsdag 2. oktober, og går til og med torsdag 4. oktober, fra klokken 12 til 16/17.


På tirsdag kommer samfunnsdebattant, feminist og 4. stortingskandidat for Telemark SV, Amina Bile (19) til kurset.

Plakaten til kurset.

Bile startet, sammen med Sofia Nesrine Srour og Nancy Herz, bevegelsen som i media blir kalt «De skamløse jentene«, og som for alvor satte negativ sosial kontroll i minoritetsmiljøer på agendaen. For sitt arbeid har de blant annet mottatt Skamløsprisen (2016) og Fritt Ords Honnør (2017).

RadiOrakel er en idealistisk nærradio i Oslo, etablert i 1982, og har kontorer på Blitzhuset.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...