ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Vil du på speeddate med Mathilde?

Mathilde Tybring-Gjedde. Foto: HØYRE

I morgen kan du stikke innom, speeddate og si din mening til blant annet stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde (H). Som gjerne tar i mot tusenvis på date.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2018 kl 13:14

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde, også nestleder i Oslo Høyres programkomite, skal sammen med partikollegaer speeddate alle som kommer innom Høyres Hus i morgen, fra klokken 18.00.

– Oslo Høyre møter det nye året med å invitere alle Oslos innbyggere og Oslo-venner til å skape fremtidens Oslo-politikk. Det blir speeddating med politikerne, og alle som møter opp skal få tid til å slå av en prat og si sin mening, oppfordrer Tybring-Gjedde,

Programmet mot kommunevalget

Torsdag 11. januar starter nemlig også arbeidet med å meisle ut Oslo Høyres politikk for neste bystyreperiode. For første gang prøver Høyre ut speeddating konseptet i en programprosess.

– Oslo Høyres politikere sitter klare for å ta imot innspill, ideer og ønsker fra alle Oslos innbyggere. Nå bretter vi opp ermene og starter arbeidet med å skape ny politikk for neste
bystyreperiode. Vi går bredt ut, og inviterer alle innbyggere, organisasjoner og bedrifter til å fortelle oss hva som er viktig for dem, og hvordan Oslo kan bli enda bedre, inviterer hun videre.

Utfordringer

Tybring-Gjedde, som selv bor i Bydel Sagene, mener det er særlig relevant for innbyggere i Sagene og Nordre Aker å komme med innspill.

ANNONSE

– Sagene bydel har flere utfordringer som vi trenger å løse i årene fremover. Vi har en betydelig høy andel barn som vokser opp i fattigdom, og vi vil få flere eldre som forventer god kvalitet i omsorgen og muligheten til å bo hjemme lenger. Selv om Sagene er den «grønne bydelen», må vi også gjøre mer for å skape gode grøntområder og god sykkel- og kollektiv-transport, sier hun.

Næringsliv og møteplasser

Og fortsetter.

– Jeg er også spesielt interessert i å høre hvilke forslag lokalt næringsliv i bydelene har? Et
gryende næringsliv, butikker, cafeer, fritidstilbud og puber er med på å skape liv i bydelene, og vi har potensiale for å etablere enda flere møteplasser i årene fremover. I 2017 bodde det
666 757 mennesker i Oslo. Det hadde vært kult om vi fikk innspill fra nesten like mange, legger hun til.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE