Sagene Avis

Vil du på speeddate med Mathilde?

Mathilde Tybring-Gjedde. Foto: HØYRE

I morgen kan du stikke innom, speeddate og si din mening til blant annet stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde (H). Som gjerne tar i mot tusenvis på date.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2018 kl 13:14

SAGENE: Stortingsrepresentant Mathilde Tybring-Gjedde, også nestleder i Oslo Høyres programkomite, skal sammen med partikollegaer speeddate alle som kommer innom Høyres Hus i morgen, fra klokken 18.00.

– Oslo Høyre møter det nye året med å invitere alle Oslos innbyggere og Oslo-venner til å skape fremtidens Oslo-politikk. Det blir speeddating med politikerne, og alle som møter opp skal få tid til å slå av en prat og si sin mening, oppfordrer Tybring-Gjedde,

Programmet mot kommunevalget

Torsdag 11. januar starter nemlig også arbeidet med å meisle ut Oslo Høyres politikk for neste bystyreperiode. For første gang prøver Høyre ut speeddating konseptet i en programprosess.

– Oslo Høyres politikere sitter klare for å ta imot innspill, ideer og ønsker fra alle Oslos innbyggere. Nå bretter vi opp ermene og starter arbeidet med å skape ny politikk for neste
bystyreperiode. Vi går bredt ut, og inviterer alle innbyggere, organisasjoner og bedrifter til å fortelle oss hva som er viktig for dem, og hvordan Oslo kan bli enda bedre, inviterer hun videre.

Utfordringer

Tybring-Gjedde, som selv bor i Bydel Sagene, mener det er særlig relevant for innbyggere i Sagene og Nordre Aker å komme med innspill.


– Sagene bydel har flere utfordringer som vi trenger å løse i årene fremover. Vi har en betydelig høy andel barn som vokser opp i fattigdom, og vi vil få flere eldre som forventer god kvalitet i omsorgen og muligheten til å bo hjemme lenger. Selv om Sagene er den «grønne bydelen», må vi også gjøre mer for å skape gode grøntområder og god sykkel- og kollektiv-transport, sier hun.

Næringsliv og møteplasser

Og fortsetter.

– Jeg er også spesielt interessert i å høre hvilke forslag lokalt næringsliv i bydelene har? Et
gryende næringsliv, butikker, cafeer, fritidstilbud og puber er med på å skape liv i bydelene, og vi har potensiale for å etablere enda flere møteplasser i årene fremover. I 2017 bodde det
666 757 mennesker i Oslo. Det hadde vært kult om vi fikk innspill fra nesten like mange, legger hun til.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...