ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Det er mye moro å lære i Forskerfabrikkens adventskalender. Nå kan du vinne årets kalender. Foto: Forskerfabrikken

Lei av adventkalendermas?

Vinn en fiks ferdig kalender med mening!

I fjor kåret Lilleborg skoles musikkorps Forskerfabrikkens adventskalender til en av de beste i en test på TV2. Nå er Forskerfabrikken, som ligger ved Akerselva, klar med årets kalender, og du kan vinne den her.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: I samarbeid med Forskerfabrikken deler SAgene Avis og Nordre Aker Budstikke ut tre adventskalendere fra Forskerfabrikken. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare riktig på quizen vår, som du finner nederst i denne saken!

Forskerfabrikken så dagens lys i 2002, med formålet å motivere barn og unge til å satse på real- og teknologifag. Forskerfabrikken holder i dag kurs for barn i forskning og matematikk, og sommerskoler i naturfag, i tillegg til etterutdannng og kurs for lærere på barnetrinnet, og ansatte i barnehager.

Gründeren var biokjemiker Hanne S. Finstad, som startet Forskerfabrikken i en garasje på Disen. I dag ligger «hovedkontoret» på Brekke, øverst ved Akerselva.

På topp Hos TV2 Hjelper deg

I fjor lanserte Forskerfabrikken en adventskalender med oppgaver som kan brukes flere ganger og deles mellom flere barn, og den ble kåret til én av de beste i TV2 Hjelper degs test, der 30 musikanter fra Lillborg skoles musikkorps var jury.

– Forskerkalenderen er en annerledes julekalender. Den er proppfull med lek og kunnskap, i stedet for eksempel godteri og sukker. Kalenderen inneholder 12 eller 24 ferdiginnpakkede gaver med magiske opplevelser, forbløffende oppdagelser og eksperimenter for nysgjerrige barn i alderen seks til tolv år, sa Finstad i fjor, og la til at hun var glad for anerkjennelsen.

ANNONSE

– Vi ser at slike aktiviteter gir både barn og voksne noe morsomt og lærerikt å samles rundt hver dag i adventstiden.

Hanne Finstad, gründer av Forskerfabrikken, satte pris på julegavekalenderdommen fra barna i Lilleborg skoles musikkorps i fjor. Foto: Sagene Avis

Vinn en kalender

I år har kalenderen fått nytt innhold, og du kan altså vinne årets utgave av kalenderen. Klarer du kunnskapsquizen? I samarbeid med Forskerfabrikken gir vi bort en kalender hver til tre heldige vinnere. Alle spørsmålene er basert på innholdet i Forskerfabrikkens forskerkalender! Frist for å delta er 1. november.

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE