ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Yoga ved elva

Hvorfor trene inne, hvis man kan ta med treninga ut? Foto: OSLO YOGA

– Fuglekvitter og elvesus. Man blir rett og slett glad og lett i kroppen etter å vært på yogamatta ute, sier yogaentusiast Ingeborg Prestkvern.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2018 kl 09:10

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Torsdag var siste klasse for uteyoga ved Myraløkka, i regi av Oslo Yoga og med instruktør fra Grefsen, Ingeborg Prestkvern.

Og det er ikke bare «å bli» yogainstruktør.

– Jeg har tatt Oslo Yogas 300 timers yogautdannelse, i fjor. Jeg er også utdannet barneyogalærer og barselyogalærer. Jeg jobber også deltid ved Disen skole som assistent, og har blant annet barneyoga med 3. trinn der. I tillegg har jeg yogaklasser i kjelleren min hjemme, og i hele mai har jeg kjørt yogaklasser ute i hagen, forteller Ingeborg.

Som også har bedriftsyoga og barselyoga.

Ingeborg Prestkværn fra Nordre Aker holder yogaklasser ute i Bydel Sagene, i regi av Oslo Yoga. Foto: OSLO YOGA

ANNONSE

– En helt ny måte

Det var en ryggskade som førte til at Ingeborg til yogaen:

– Jeg elsker å være i bevegelse og har en aktiv bakgrunn med fysisk aktivitet. Etterhvert ble jeg veldig glad i yogaen som en form for bevegelse, med den lærte på en helt ny måte å lytte til egen kropp og forstå hva jeg hadde behov for. For meg har yogaen også vært en lang reise terapeutisk sett. Gradvis ble mye av den fysiske treningen erstattet med mer yoga, sier hun.

Oslo Yoga har hatt uteyoga i våres, og frem til nå. Men nå er det sommerferie for ute-klassene. Å gjøre yoga ute gir en helt annen følelse i kroppen, man hører mer bakkgrunnstøy, men jeg fanger opp naturlyder som fuglekvitter og elvesus. Man blir rett og slett glad og lett i kroppen etter å vært på yogamatta ute, sier Ingeborg.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE